Hue
Leuk om al die reacties te lezen, thanks!
Nou de bus dus genomen naar Hue, mooie slaapbus volgens de folder en maar 10 uur rijden, in werkelijkheid waren de bedden voor Vietnamezen en konden we mooi met opgetrokken knieen slapen en dat wel 17 uur lang...! Pfff... de bus chauffeur moest ook nog even een vrachtwagen aaien op de snelweg (lees: een weg vol hobbels en gaten). Eenmaal aangekomen een hotel gezocht en gevonden voor 16 Dollar voor 2 nachten. De 1e dag meteen 2 fietsen geregeld en heerlijk door en langs de scooters gezigzagt, echt een leuke ervaring. We gingen even een lunch adresje zoeken en stuitte op een restaurantje dat gerunt word door doofstomme mensen, Lac Thien genaamd. Daarna deKeizerlijke stad bezocht en een pagode samen met Sanne en Salome, die van de voetbal eerder en die we hier weer tegen kwamen en waar we s'avonds ook nog mee geborreld en gegeten hebben. Met z'n 4-en waren we14 Dollar kwijt, echt een lachertje...
Hue is een stuk rustiger enmooier dan Hanoi, meer groen en een grote rivier waar we de 2e dag ook een stuk op hebben gevaren op een Dragon Boat. Deze rivier noemen ze de Parfum rivier, omdat hier allerlei kruiden langs de oevers groeien! De vaartocht ging langs een keizerlijk graf, echt waanzinnig interessant..?! Dit graf was van keizer Minh Mang en deze man was gezegend met 30 vrouwen, had 300 hoertjes tot z'n beschikking en had wel 142 kinderen te voeden

Vanavond even lekker eten en op tijd onze ogen dicht en snaveltjes toe, want morgenochtend vroeg naar Hoi An, waar we oa een paar maatpakken willen laten maken voor weinig. Dikke kussen en tot laterzzzz en o ja foto's erop zetten is hier echt een probleem, ze halen de USB poort eruit of er is wel weer iets anders dus die blijven jullie ons verschuldigt! -xxx-
Wat schrijven jullie leuk!!
Hoi Sjaak en Mariska,
Klinkt echt super leuk. Ik blijf jullie volgen en ik hoop dat het snel weer droog is. (al is regen best lekker als het zo warm is)
Dikke kus
Sabrina
Lieverds, zo vind ik het niet erg, dat jullie zover weg zitten. Ik geniet met volle teugen van jullie leuke verhalen. Ik lees nu meer over jullie als vanuit de Meerdorpstraat. Liefs, oma XXX
Super, die verhalen van jullie. Als ik jullie verslagen lees, dan lijkt het wel of jullie al een eeuwigheid weg zijn!! Jullie hebben al zoveel beleefd en gezien. Het is maar goed dat jullie ales opschrijven, over 3 maanden weet je nooit meer alles op volgorde neer te zetten.
Echt fantastisch om jullie verhalen te lezen. Leuk dat jullie zo gedetailleerd alles opschrijven. Wat hebben jullie al veel beleefd in zo een korte tijd. Geniet ervan!
Liefs Danielle