Sjaak & Mariska.reismee.nl

Koh Chang

Na een 5 uurtjes rijden en half uur varen van Bangkok zijn we aangekomen op het eiland, Koh Chang...! Na onze drop off vanaf de taxi, zijn we op zoek gegaan naar een guesthouse oid, maar we moeten bekennen dat we ons hebben laten verleiden tot een bungalow op het parelwitte strand en onder de kokospalmen ( normaal 170 euro en nu voor maar 42 )!!!

Laughing

Hierna gaan we echt weer 'low budget'...

Maar goed, wat zal ik vertellen? Dit is echt een paradijs op aarde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het enige wat minder is, zijn de pillen die we nodig hebben, omdat we zijn gestoken door 'olifanten vliegjes' ( Sjaak's lichaam zat onder de bultjes)! Deze pillen zorgen ervoor dat je de hele dag zit te zweven en super moe bent, maar erger nog: we mogen geen SEAFOOD eten en dat valt erg zwaar op een eiland kan ik je zeggen.... maar goed dus de hele dag, maar een beetje zwemmen in het heldere water en lekker luieren en bier drinken, pffffffffff...........

Maar goed, morgen vertrekken we weer en gaan we richting Maleisie ( moeten we wel nog regelen) en dit zal zo'n 24 uur durende trip zijn met bus, boot en trein.Verder valt er weinig te vertellen, laat de foto's maar voor zich spreken!

Veel liefs vanuit Bounty Island!

ineke

he...vers van de pers. Goed om ook jullie rust te nemen. Heerlijk luieren. Geniet ervan. Ben wel benieuwd wat je gekregen hebt voor die uitslag, schrijf het eens op.
Dikke kus

Carla

Zo dan, ziet er ook niet slecht uit zeg!!!! Heerlijk genieten van de rust en elkaar hoor, na al dat gesjees met tuctucs door Bangkok en zo.

Ruben en Suus

Wat een mooie foto's! Rust maar even lekker uit en snel weer opknappen!
We horen weer snel van jullie!
Liefs

Jeroen

Nou sjaak je treft t wel kerel...:-S wat volgt r straks,nijlpaard bijen waar je n ongelooflijk dikke staart van krijgt...? Heb maris dr tenminste ook nog wat aan ;) het mooiste is om te lezen en zien dat jullie er ondanks dit het beste,en meer,van maken! Keep it up en drink r 1 van mij!

Jootje

Oh zo leuk die verhalen!
Can't wait totdat wij op reis gaan!

Lekker genieten