Welkom op onze Reislog!
Welkom op onze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens onze reis. Vanaf nu zullen jullie hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weten jullie altijd precies waar wij ons bevinden en waarwij zijngeweest! Meer informatie over ons en de reis diewij gaan maken vind je in het profiel. Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan vooronze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We vinden het leuk als jullie ons volgen! Laat gerust berichtjes achter tijdens onze reis!
Leuk dat je metons meereist!
Groetjes Sjaak & Mariska
heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Het gaat zeker een supermooie reis worden.
Hoi lieverds, ziet er mooi uit. we volgen jullie op de voet, ook met jullie voorbereidingen en wensen jullie een prachtige reis toe. dikke kus van ons
We gaan jullie zeker volgen tijdens jullie reis!
Veel plezier met de voorbereidingen van jullie droomreis.
Jelmer & Kimberley
Hoi Kinders
Ziet er goed uit en ik hoop dat er hele mooie verhalen op komen te staan. Ik zal jullie zo op de voet kunnen volgen. liefs en dikke kus
Mariska en Sjaak, wat ziet dat er vervelend uit! Zon, Zee, Vreemde volkeren en anders eten, wat een narigheid. Hoop dat jullie je er nu een beetje op kunnen gaan voorbereiden. Wij volgen jullie op de voet, om stilletjes te genieten van onze luxe!!
vriendelijke groet Chris en Jos
Hoi Mariska & Sjaak,
Het ziet er zeker goed uit net als de reis op zich. We gaan jullie op de voet volgen maar vooral geniet ervan dan genieten wij mee
veel plezier
groet Rinus
Mooie site. Ben benieuwd naar de reisverhalen straks en de verhalen. Dus wel dagelijks updaten straks :)
Gister hebben we op de luchthaven afscheid genomen. en vandaag kregen we via de mail alweer bericht dat jullie goed zijn aangekomen in Hanoi. Geweldig. We hopen dat jullie snel aan de warmte gewend zijn (38oC) en dat jullie daar prachtige dingen gaan zien en meemaken. Hopelijk vinden jullie ook snel een gelegenheid (lees ´kroeg´) om morgen de WK finale te zien. dikke kus van ons
met plezier het verslag gelezen, we gaan jullie volgen.
heel veel reisplezier en geniet. groeten van ons. nico en jose